2015年05月25日
和食 Washoku,Japan-Organice restaurant
Megumi, organic restaurant in Kokura, Kitakyushu, serves fermented brown rice.
Azuki beans, brown rice and a bit of salt cooked together.
This is the first time for me to have the fermented brown rice, but its really good
北九州小倉にある自然食工房めぐみでは発酵玄米がいただけます。
発酵玄米は小豆と玄米と塩を一緒に炊いて作るもので、
初めて食べたのですが、とっても美味しい
Megumi lunch A set include fermented brown rice, Miso soup, pickles, 3 small plates of
vegetable Kasaneyaki,and sweet.
Kasaneyaki is the way of cooking vegetables without water, you put vegetable into the sauce pan
being in layers.
めぐみらんちセットAには発酵玄米、お味噌汁、お漬物、3種類の野菜の”重ね焼き”とスイーツがついています。
この”重ね焼き”とはお水を使わずお野菜をお鍋で層になるようにして煮る料理法のことだそうです。
When you want to have something organic and being healthy, this is the place
自然食品を食べたくて健康になりたいとき、是非おすすめのお店です!
Megumi
Uomachi 3-3-20,Kokurakita ku, Kitakyushu Fukuoka
093-511-2352
http://ameblo.jp/mgm-megumi/
Azuki beans, brown rice and a bit of salt cooked together.
This is the first time for me to have the fermented brown rice, but its really good
北九州小倉にある自然食工房めぐみでは発酵玄米がいただけます。
発酵玄米は小豆と玄米と塩を一緒に炊いて作るもので、
初めて食べたのですが、とっても美味しい
Megumi lunch A set include fermented brown rice, Miso soup, pickles, 3 small plates of
vegetable Kasaneyaki,and sweet.
Kasaneyaki is the way of cooking vegetables without water, you put vegetable into the sauce pan
being in layers.
めぐみらんちセットAには発酵玄米、お味噌汁、お漬物、3種類の野菜の”重ね焼き”とスイーツがついています。
この”重ね焼き”とはお水を使わずお野菜をお鍋で層になるようにして煮る料理法のことだそうです。
When you want to have something organic and being healthy, this is the place
自然食品を食べたくて健康になりたいとき、是非おすすめのお店です!
Megumi
Uomachi 3-3-20,Kokurakita ku, Kitakyushu Fukuoka
093-511-2352
http://ameblo.jp/mgm-megumi/
太宰府のフレンチ エッサンス French restaurant!
熊本の絶品蕎麦 雪花山房 Soba in Kumamoto
藁焼きみかん Warayaki,Japanese cuisine
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感動みそラーメン Favorite Miso Ramen in Fukuoka
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Posted by Chiko at 08:31│Comments(0)
│食 Food